Peter Pan

Peter Pan i folkets park!

Fre 1/7, sön 3/7, mån 4/7, tor 7/7, fre 8/7 och sön 10/7 kl. 18.00.

Spelas bland träden, begr. antal platser – boka nu (Förra årets Trollkarlen från Oz blev slutsåld…) genom att ringa eller smsa: 070-2169 070

(Vuxen 120:-, barn, ungdom 80:-, fler rabatter finnes!) Välkomna!

“Det fina med den här uppsättningen är inte bara de unga aktörerna, utan kanske särskilt spelplatserna. I inte mindre än fem scenförändringar får vi i publiken hänga med på smala stigar in i skogsdungarna i parken.” – Corren/MVT

Corren/MVT: Dramatiskt och stamningsfullt när Vadstena Unga Teater spelar Peter Pan

Frida Edholm: En helt strålande kväll, med en strålande föreställning. Peter Pan i Folkparken, fullsatt premiär ikväll. Tack Martin Hellström och alla på och bakom scenen. Ni gör det så fantastiskt bra. Alla åldrar i publiken kan njuta.

Tänk att man denna fredagskväll, i vår lilla stad kan gå till Folkparken idag, på teater för alla, och på 80-talsnatt imorgon. Det är inte många som har den möjligheten.

Har ni inte bokat biljetter än, så gör det nu. Det kan bli fullbokat, som idag. 😊

Vadstena Sparbank delar ut bidrag till Vadstena Unga Teater!

Vadstena Sparbank är angelägen om att på olika sätt gynna bygdens utveckling. Genom sin ovationskommitté har sammanlagt 183 000 kronor nu delats ut som stipendier till 8 mottagare.

13 000 kronor går till Vadstena Unga Teater: Motivering: Med ett bidrag till rekvisita och andra omkostnader vill ovationskommittén önska lycka till med arbetet inför sommarens uppsättning av Peter Pan.